Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Bull Power Delay - ejakuláció késleltető gél (30ml)

4.990 Ft
Menny.:db
Egységár: 166,33 Ft/ml
Elérhetőség: Raktáron
8
Cikkszám: 92064000005
Szállítási díj: 999 Ft
-tól
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.
Gyártó: Perfect Fit
250

Leírás és Paraméterek

Bull Power Delay - ejakuláció késleltető gél (30ml) - Ára csak: 4.990 Ft. Rendelj 21.999 Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk!

Akár 30 perces plusz aktus-időt biztosító ejakuláció késleltető gél férfiaknak!

A férfiak több, mint 60%-a küzd korai megömléssel!
Ha téged is zavar, hogy partneredet emiatt nem, vagy csak rásegítéssel tudod csúcsra juttatni, akkor mindenképp próbáld ki!

A Bull Power gél akár 30 percig is késleltetheti az ejakulációt, így nem kell aggódnod a korai magömlésed miatt, kevésbé leszel stresszes. Az aktus ideje és ezáltal az együttlétek minősége is javulhat, ezáltal pedig partnerkapcsolatod is erősödhet.

Használat:
A gélből elég csupán 1-2 borsónyit (bőrszárazságtól függően) a hímvessző bőrébe masszíroznod, vagy megkérheted kedvesed, hogy ő masszírozza be az előjáték során.
Érdemes az érzékenyebb területekre nagy gondot fordítani, mint a makk, illetve a herék mögötti gát részre is jusson a gélből.
A felszívódást követően a partnerre nem lesz hatása a terméknek.

A gél a három, különleges gyógynövénykivonatnak köszönhetően, mint a közönséges komló (Humulus Lupulus), zab (Avena Sativa), borsmenta (Metha Piperita) az erogén zónák idegcsomóinak érzékenységét, szexuális ingereit természetes módon gyengítheti, csökkentheti.

30ml-es, pattintós kupakkal ellátott tubusban.

Főbb összetevők:
Aqua, Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laureth-9, Aminomethyl Propanol, Carbomer, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Mentha Piperita Oil, Alcohol, Avena Sativa, Humulus Lupulus Cone Extract, Limonene, Ethyhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Vibrációs termékekre 1 év garanciát adunk! Részletek a Vásárlási feltételekben.
A raktáron lévő termékeket 1 munkanap alatt diszkrét jelöletlen csomagolásban szállítjuk ki vagy budapesti szexshopunkban (IX. Ecseri út 14-16. Nyitva tartás:H-P:9:30-18:00) azonnal átvehetőek!

Funkció késleltetés
Illat illatos
Készlet Raktáron
Márka Perfect Fit
Szín áttetsző

Vélemények

2.50
8 értékelés
(2)
(1)
(0)
(1)
(4)
Írd meg véleményedet!
|
Igazolt vásárlás
2023. 12. 07.
Sajnos már nem tudom, mennyit kellene használni, hogy hatásos legyen!
Nem vált be!
|
Igazolt vásárlás
2023. 11. 28.
Semmi hatása nem volt idáig elsőnek egy borsószem nagyságút masziroztam be, aztán kettőt, de egy kissebb hűsítő érzésnél megált a tudomány! Idáig hatástalan! Még próbálkozom vele többel, aztán ha nem válik be, akkor kuka!
|
2022. 09. 06.
Szeretek ki probálni új dolgokat
|
2022. 08. 14.
Elegedett akinek vásároltam.
|
2022. 01. 31.
Nem erzek hatást.
|
Igazolt vásárlás
2020. 02. 10.
Nem használ
|
Igazolt vásárlás
2020. 01. 24.
Az előző értékelést is én írtam, de most kiegészítem. Valóban 50 percig volt merevedésem az első használat után, de azóta többször is kipróbáltam és teljesen hatástalan. Semmit nem ér, gyorsan elmegyek akkor is, ha bekenem.
|
Igazolt vásárlás
2019. 12. 12.
Nagyon bejön! Önkielégítésnél ötven percig volt merevedésem, aztán meguntam :)

Vásárlói vélemények